Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS

€ 184,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 5-10 Werkdagen

  • 00056798
Achter Skirt Audi A3 8V S-line Rieger, ABS, Uitlaat(Beide kanten) Merk: Audi Model: A3/S3 8V Bouwjaar: 2012-2016 Materiaal: ABS (Ongespoten) Opmerking: Alleen passend op de S-line A3 S3 (8V): 05.13-08.16 (ex facelift) | 5-dr. (sedan 8VS), 3-dr. (Cabrio 8V7)   Voor dubbele uitlaatpijp aan beide kanten van de auto, Ongspoten ABS plastic, voor auto's met een S-Line Exterieur,...meer
Productinformatie "Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS"

Achter Skirt Audi A3 8V S-line Rieger, ABS, Uitlaat(Beide kanten)

Merk: Audi
Model: A3/S3 8V
Bouwjaar: 2012-2016
Materiaal: ABS (Ongespoten)

Opmerking: Alleen passend op de S-line
A3 S3 (8V): 05.13-08.16 (ex facelift) | 5-dr. (sedan 8VS), 3-dr. (Cabrio 8V7)

 

Voor dubbele uitlaatpijp aan beide kanten van de auto, Ongspoten ABS plastic, voor auto's met een S-Line Exterieur,

Incl. Montage onderdelen, §-Certificaten

 



Wij bieden de Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS en ontvangst van uw betaling wordt Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS"

Rieger Tuning
Merk/Fabrikant "Rieger Tuning"

In 1987 begint Rieger in Hebertsfelden (Bayern) met het maken van kunststof tuningsdelen voor de Volkwagen Golf 1 en Scirrocco. Wereldwijde interesse voor de Rieger Tuningsdelen tot nu toe is voornamelijk gekomen door de exclusiviteit en de kwaliteit van de producten die Rieger Tuning produceert.

Het ontwerp van nieuwe producten, de modelbouw, de productmallen en als laatste de productie van ABS-delen gebeurt allemaal in huize Rieger zelf. Daarnaast worden ook alle mallen voor de productie van spoilerdelen zelf gemaakt.

Sinds 2001 worden De rieger producten met behulp van volautomatische vacuum “Tiefziehanlagen” gemaakt. Het uitvrezen van de geproduceerde ABS-delen gebeurt bij Rieger Tuning met behulp van millimeter precieze CNC-freesmachines, die een gelijk blijvende, exacte pasvorm van de ABS-delen garandeert.

Ongeveer 90 % van deze Rieger producten worden gemaakt van recyclebaar ABS-kunststof. ABS-kunststofdelen hebben een makkelijk te spuiten oppervlakte, die vooraf niet meer behandeld hoeft te worden.

De prijs-kwaliteitsverhouding van de Rieger producten is bepalend voor de rest van de tuningsmarkt. Top-kwaliteit voor een faire prijs! Rieger Tuning investeert dagelijks in de verbetering van de technische uitrusting, de organisatie, en ook de productie.
Rieger Tuning levert voor een brede lijn aan ABS voor- en achterbumpers, side skirts en spoilers voor een groot aantal auto’s.

De Rieger onderdelen zijn voor de volgende merken beschikbaar:
 

  • Audi
  • Bmw
  • Fiat
  • Ford
  • Mercedes
  • Mitsubishi
  • Nissan
  • Opel
  • Peugeot
  • Renault
  • Seat
  • Volkswagen
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Achter Skirt Audi A3 8V 12-16 S-line Rieger ABS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

TIP!
Laatst bekeken