Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line

€ 489,46 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 30-40 Werkdagen

  • CSR-HSK041
Achterbumper XX-Line Aerodynamische vooruitgang! Invloeden uit de autosport zijn direct doorgevoerd in onze XX-Line procten. De elementen van de Porsche GT2 en GT3 zijn met name kenmerkend voor dit sportieve imago. Technische details Kenmerkend voor de XX-Line zijn de aerodynamische details, die naar voren komen in het geïntegreerde spoilerzwaard bij de voorbumpers en in de...meer
Productinformatie "Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line"

Achterbumper XX-Line

Aerodynamische vooruitgang!
Invloeden uit de autosport zijn direct doorgevoerd in onze XX-Line procten. De elementen van de Porsche GT2 en GT3 zijn met name kenmerkend voor dit sportieve imago.

Technische details
Kenmerkend voor de XX-Line zijn de aerodynamische details, die naar voren komen in het geïntegreerde spoilerzwaard bij de voorbumpers en in de profilering van de side skirts.

Kenmerkend lijnenspel
Belangrijk voor onze XX-Line producten is het lijnenspel van de voor- achterbumper en side skirts. Alle delen worden gekenmerkt door dezelfde aerodynamische lijn die de stroomlijn van uw auto ten goede komt

Ready-to-Style!
Een nette afwerking en perfekte oppervlakte verkorten de benodigde inspanning om onze delen te kunnen spuiten en monteren. Alle montagepunten zijn gestanst.

Eenvoudige montage!
Originele bevestigingspunten worden indien mogelijk altijd gebruikt. Hierdoor kunnen alle delen zelf gemonteerd worden.

Ready-to-Mount!
Alle producten worden inclusief montagemateriaal geleverd (indien noodzakelijk).

TÜV gekeurde producten!
Alle delen zijn naar de huidige TÜV maatstaven ontwikkeld en geproduceerd. Bij ieder product wordt een TÜV goedkeuring meegeleverd.

Uit hoogwaardig GFK. Incl montage materiaal en gaas.

Verzendkosten wijken af van standaard. Deze zijn 30 euro.


Wij bieden de Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line en ontvangst van uw betaling wordt Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line"

CSR
Merk/Fabrikant "CSR"

Uniek, stijlvol, innovatief - dat is CSR Automotive.
Bent u op zoek naar auto-styling, aerodynamische tuning of sportieve auto-onderdelen? CSR is een merk welke jou auto sportiver maakt. Bumpers, Spoilers en zijskirts met een agressive en sportive look. Voor merken als Audi, Volkswagen, Peugeot, Opel, Mercedes, Porsche, Ford, Fiat, Seat, Skoda etc...

OPMERKING OVER TUNING-PUNTEN VAN CSR-AUTOMOBIEL
De items van CSR zijn geen originele onderdelen, tenzij ze expliciet als zodanig zijn gemarkeerd. Afbeeldingen en originele nummers van reserveonderdelen dienen uitsluitend ter vergelijking en kunnen verschillen.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Achterbumper VW Passat 3B/3BG Variant CSR XX-Line"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Achterdiffuser VW Kever Zwart Glans Achterdiffuser VW Kever Zwart Glans
€ 204,00 * € 249,00 *
Laatst bekeken