AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5

€ 674,79 * € 733,47 * (8% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 3-5 Werkdagen

  • GF10-069_49
AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 50 mm Bouwjaar: 5/03- Max aslast vooras: 1060 kg Max aslast achteras: 1005 kg Verlaging voor: 35-65 Verlaging achter: 35-65 AP Suspension: AP-suspension sinds 2009 een top merk in sport onderstellen. De schroefsets worden in Duitsland geproduceerd en zijn Tuv gekeurd. AP schroefsets zijn de beste keus bij een...meer
Productinformatie "AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5"

AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 50 mm



Bouwjaar: 5/03-
Max aslast vooras: 1060 kg
Max aslast achteras: 1005 kg
Verlaging voor: 35-65
Verlaging achter: 35-65

AP Suspension:



AP-suspension sinds 2009 een top merk in sport onderstellen. De schroefsets worden in Duitsland geproduceerd en zijn Tuv gekeurd. AP schroefsets zijn de beste keus bij een prijs en kwalitatief goede schroefset.

Bij de meeste auto's zijn de AP schroefsets zowel voor als achter in hoogte in te stellen. Echter zijn niet alle sets aan de achteras in hoogte instelbaar, dit is afhankelijk van de constructie van het onderstel van de desbetreffende auto.

De opgegeven verlaging is de TÜV geteste verlaging, waarbij de veer nog onder spanning tussen de schotels zit. In praktijk kan de set nog enkele cm lager gezet worden echter is dit voor de APK niet toegestaan.

Garantie termijn : 1 jaar
Levertijd : 3 – 7 werkdagen


Wij bieden de AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5 voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5 ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5 dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5 bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5 en ontvangst van uw betaling wordt AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5 zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5 U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5 per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5 , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5"

AP Schroefsets
Merk/Fabrikant "AP Schroefsets"

De schroefset van AP Suspension werd in de markt gezet als kwalitatief hoogstaand alternatief voor coilovers van concurrenten. Het viel AP Suspension namelijk op dat deze er goed uitzagen, maar puur op kwaliteit vaak door de mand vielen. Dit was AP Suspension een doorn in het oog, waardoor men besloot om zelf een goed alternatief aan de man te brengen. Daardoor vindt u in de schroefset van AP zowel kwaliteit als design terug en zijn ze uitermate geschikt voor de liefhebbers van mooie krachtige auto's.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AP Schroefset Audi "A3 (8P) incl. Sportback voor Klemdoorsnede 5"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

AP Schroefset Audi A3 (8P) Cabrio AP Schroefset Audi A3 (8P) Cabrio
€ 674,79 * € 733,47 *
AP Schroefset Audi A3 (8P) Cabrio AP Schroefset Audi A3 (8P) Cabrio
€ 698,17 * € 733,47 *
Voorbumper Audi A3 8P Voorbumper Audi A3 8P
€ 225,23 * € 250,25 *
TIP!
Stabilisatorset Stabilisatorset
€ 210,57 * € 233,96 *
Laatst bekeken