Zoek een auto

Nieuw binnengekomen Auto's

Hieronder vind u onze laatst binnengekomen auto’s…

Onze werkwijze

Car Fantasy is alleen op zoek naar sportieve, exclusieve kwaliteits-auto’s. Wij kopen onze auto’s voornamelijk in bij merkdealers in Nederland of Duitsland. Het voornaamste bij het maken van een selectie is de uitvoering van de auto en de staat en geschiedenis van de auto.
Op deze manier kunnen wij altijd 100% achter onze verkochte voertuigen staan.

Mede door deze reden zullen we erg beperkt inruilen op uw aankoop. Een evetuele inruil auto bieden wij bij derden aan.
Afhankelijk van hun bod kunnen wij vervolgens een voorstel doen.

01.

Ons aanbod

Heeft u op onze website een auto gezien welke u aanspreekt en waar serieuze interesse in heeft dan bent u van harte welkom voor een bezichtiging. Wij helpen u graag overtuigen en adviseren u graag op een ongedwongen wijze.

Read more »
02.

Uw aankoop

De genoemde prijzen welke wij hanteren zijn internet meeneem prijzen. Al onze voertuigen zijn vooraf gecontroleerd en bent u zeker van een technisch goede auto. U kunt bij ons ook een auto met garantie kopen. Hier vragen wij uiteraard wel een meerprijs voor, afhankelijk van de duur van de garantie periode. Veel van onze klanten kiezen voor een AutoTrust garantie. Wanneer u hier voor kiest hoeft u bij een garantie of reparatie niet speciaal naar onze firma te rijden.

Read more »
03.

Inruil

U kunt uw huidige auto bij ons inruilen, echter zijn wij beperkt geintereseerd in inruil auto’s. Ons doel is om jonge, exclusieve auto’s te verkopen en zullen uw auto dus in veel gevallen aanbieden aan derden (handelaren). Dit hoeft niet nadelig te zijn voor u, wij zullen immers voor u kijken waar we het beste bod kunnen ontvangen.

Read more »
04.

Lease of Financiering

Wij begrijpen dat het niet altijd voordelig is om een auto van uw spaargeld te betalen. Daarom bieden wij de mogelijkheid on uw auto te Leasen of te financieren. Dit kan al vanaf 3,1%, afhankelijk van de auto en inkomens factoren. Wij zijn zelf geen financiele instelling maar kunnen u, tezame met een specialist hierin verder helpen. Wilt u hierover meer weten, vraag het ons dan gerust.

Read more »
car-1

Welkom bij Car Fantasy

Car Fantasy is de naam op het gebied Exclusive Auto’s, Auto Parts en Premium Velgen. Wij zijn ruim 12 jaar uw specialist en verzenden onze producten over de hele wereld. Met 27 websites en 450.000 artikelen online zijn wij toonaangevend binnen onze branche! Car Fantasy is gevestigd in Elst met diverse showrooms, 800 m2 magazijn en een geruime voorraad. Momenteel werken er 9 medewerkers binnen ons team. Voor ons staan service, direct klant contact en kwalitatief goede producten als belangrijkste speerpunten. Onze producten komen voornamelijk uit Duitsland, Engeland, Amerika, Nederland, Italie en Polen. Dit kenmerkt de kwaliteit van onze producten. Wij kiezen dan ook voor A-merken en bieden deze aan tegen een scherpe prijs. Naast een scherpe prijs kunt u ook bij ons terecht voor technische ondersteuning. Wij hebben geen werkplaats maar hanteren een ‘cash en carry’ principe. Verkoop via onze websites is dan ook onze belangrijkste kerntaak. Omdat we nauw samenwerken met onze leveranciers en onze eigen grote voorraad kunnen wij voorzien van een snelle levering. We hebben naast de bekende merken zijn wij exclusief importeur van o.a. M-Tech, Radi8, Cast13, 3SDM, Ispiri, Veemann, Rotiform, Z-Performance, RimRingz, Supersport, Magnaflow, Vogtland en nog meer. Daarnaast zijn wij officieel groothandel voor Osram, Green Filters, Meguiars, Eibach, Bilstein, Dectane en SCC. Wij leveren zowel aan particulieren als aan B2B klanten.

Car Fantasy is nu dus ook het adres voor uw exclusieve en sportive Super Car!

TECHNISCHE KENNIS

Omdat we van oorsprong uit de auto onderdelen branche komen is er erg veel kennis van auto’s, techniek en model kennis aanwezig.

Overzichtelijk

Wij zijn een klein bedrijf en u weet dus altijd met wie u te maken heeft. Uw persoonlijke advies en ondersteuning is voor ons erg belangrijk. Een auto kopen doet u immers niet dagelijks

Support

Wij zijn op werkdagen per mail en telefoon bereikbaar. E-mails worden altijd binnen 24 uur beantwoord. Tevens kunt u ook bij ons langkomen voor uw vragen. Onze showroom bevindt zich vlag aan de snelweg

Wat vertellen klanten over ons

Populaire Auto merken

Dit zijn ons meest populaire auto merken:

Koert

Door de liefhebberij en passie voor auto’s heb ik in de afgelopen 12 jaar Car Fantasy groot gebracht. Verantwoordelijk voor Sales en Marketing.

Koert - Sales/Marketing
Danny

Verkoopadviseur en commerciele binnen dienst Car’s and Parts

Danny - Sales
Jacco

Assistent verkoopadviseur Carparts en IT

Jacco - Sales/IT
Koert

Door de liefhebberij en passie voor auto’s heb ik in de afgelopen 12 jaar Car Fantasy groot gebracht. Verantwoordelijk voor Sales en Marketing.

Koert - Sales/Marketing
Dennis

Verkoopadviseur Carparts en After-Sales

Dennis - Sales
Sven

Verkoopadviseur Carparts en After-Sales

Sven - Sales/After-Sales
134254

Tevreden klanten sinds 2005

3

Auto's op voorraad

12

Jaren ervaring

434224

Artikelen Online

Het laatste Auto nieuws

Het laatste geselecteerde auto nieuws…

0
1136
...
Post by koert | Blog, Geen categorie, News 2016

354 pk sterke 3.0 TFSI keert terug naar Nederland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse elementum.

Read More »
0
1167
...
Post by koert | Blog, Geen categorie, News 2016

Komt het eerste beeldmerk terug?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse elementum.

Read More »
5
1422
...
Post by koert | Blog, Geen categorie, News 2016

Abt doet Audi SQ7 520 pk en 970 Nm!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse elementum.

Read More »
Op zoek naar uw droom auto?

Op zoek naar uw droom auto?

Bekijk onze voorraad en contacteer ons wanneer u meer wilt weten over een auto uit onze voorraad

Wilt u uw exclusieve auto verkopen?

Wilt u uw exclusieve auto verkopen?

Misschien kunnen wij u helpen of nemen wij uw auto van u over tegen een goed bod.