Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml

Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml
€ 12,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • RNLEAPRO100
Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml De optimale bescherming voor al het leder in het voertuig! De eenvoudig en snel aan te brengen Racoon Leather Impregnation voor al het leder in het interieur van de auto, gebaseerd op de nieuwste Nano-technologie! Een onzichtbaar, kleurloos en ultradun beschermend net werkt effectief over een lange periode! Zonder vlekken en randen, zonder...meer
Productinformatie "Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml"

Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml

De optimale bescherming voor al het leder in het voertuig!

De eenvoudig en snel aan te brengen Racoon Leather Impregnation voor al het leder in het interieur van de auto, gebaseerd op de nieuwste Nano-technologie! Een onzichtbaar, kleurloos en ultradun beschermend net werkt effectief over een lange periode! Zonder vlekken en randen, zonder de kleur en het gevoel van de materialen te veranderen! Bestand tegen mechanische slijtage en het leer blijft nog steeds ademend!

- Verbruik ca. 50ml voor 1 m2

Goed schudden voor gebruik! Niet gebruiken op hete lederen oppervlakken of in direct zonlicht! Controleer de materiaalcompatibiliteit op een geschikte plaats! Wij adviseren het dragen van wegwerphandschoenen!

Het te coaten lederoppervlak moet droog en vrij van vuil zijn! Breng Racoon # LEATHER PROTECT dun maar dekkend aan op het droge lederen oppervlak met een schone doek en verdeel het gelijkmatig. Volledig laten drogen!

Leverbaar in flacons van 50ml en 100ml.



Wij bieden de Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml en ontvangst van uw betaling wordt Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml"

Racoon
Merk/Fabrikant "Racoon"

Racoon Car Cleaning products

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Racoon LEATHER PROTECT Lederimpregnering 100ml"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

TIP!
Meguiars Kit Bag Large Meguiars Kit Bag Large
€ 55,00 * € 69,99 *
TIP!
Meguiars Ultimate Wash & Wax Meguiars Ultimate Wash & Wax
€ 21,99 * € 29,99 *
Glaszekering verguld 40A 4stuks Glaszekering verguld 40A 4stuks
€ 10,86 * € 12,78 *
JBL Stage3 9637F 6x9 3-way speaker JBL Stage3 9637F 6x9 3-way speaker
€ 77,00 * € 99,95 *
TIP!
TIP!
TIP!
TIP!
Protection Winterpakket 3 delig Protection Winterpakket 3 delig
€ 8,75 * € 10,79 *
Oprijplaten 2 x 1.50m Staal 400kg Oprijplaten 2 x 1.50m Staal 400kg
€ 114,40 * € 141,70 *
Laatst bekeken