Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml

€ 19,35 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • AG006384
Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml Wheel Cleaning Mousse is een veilig en effectief reinigingsmiddel dat een mousse (een dikke, schuimachtige laag) achterlaat op elk oppervlak van uw wielen, zodat alle oppervlakken goed bedekt zijn. Het zet ook uit naar wielvlakken die moeilijk te bereiken zijn, zodat de wielen grondig gereinigd worden. Als de mousse klaar is voor gebruik, zorgt de...meer
Productinformatie "Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml"

Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml

Wheel Cleaning Mousse is een veilig en effectief reinigingsmiddel dat een mousse (een dikke, schuimachtige laag) achterlaat op elk oppervlak van uw wielen, zodat alle oppervlakken goed bedekt zijn. Het zet ook uit naar wielvlakken die moeilijk te bereiken zijn, zodat de wielen grondig gereinigd worden. Als de mousse klaar is voor gebruik, zorgt de Colour Transform Technology ervoor dat deze rood wordt; dit komt door een reactie die remstof losmaakt. Wheel Cleaning Mousse is pH-neutraal en kan veilig gebruikt worden op alle soorten wielen en afwerkingen.

Werkwijze:
  1. Zorg ervoor dat de wielen koel aanvoelen en dat de oppervlakken niet direct in de zon staan, omdat anders schade kan ontstaan.
  2. Spoel de wielen af en breng vervolgens ruim voldoende reinigingsmiddel van onderaf aan, totdat het wieloppervlak volledig gecoat is.
  3. De mousse begint vervolgens te reageren en remstof los te maken, waarbij hij langzaam rood wordt. Begin wanneer dit gebeurt met een wielborstel of spons te poetsen en let daarbij goed op plekken waar zich vuil verzamelt, ook op de banden.
  4. Spoel het wiel goed af en zorg ervoor dat het product volledig verwijderd is voordat u aan het volgende wiel begint.
Wheel Cleaning Mousse is niet geschikt voor gebruik op motoren.


Wij bieden de Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml en ontvangst van uw betaling wordt Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml"

Autoglym
Merk/Fabrikant "Autoglym"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Autoglym Wheel Cleaning Mousse 500ml"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Meguiars Ultimate Snow Foam 1,89L Meguiars Ultimate Snow Foam 1,89L
€ 31,50 * € 36,99 *
Laatst bekeken