4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs

4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs
€ 79,20 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • SP1585BKGR
Het Italiaanse Sparco is een grote naam in de racewereld. Sparco is gespecialiseerd in het produceren van artikelen als (sport)stoelen, stuurwielen, gordels en andere sportaccessoires en begeleidt de beste teams ter wereld, van Formule 1 tot karting.   Van dit merk komen ook deze wieldoppen, hoge kwaliteit gegarandeerd en een sportief en stylish design. Race- en sportliefhebbers...meer
Productinformatie "4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs"

Het Italiaanse Sparco is een grote naam in de racewereld. Sparco is gespecialiseerd in het produceren van artikelen als (sport)stoelen, stuurwielen, gordels en andere sportaccessoires en begeleidt de beste teams ter wereld, van Formule 1 tot karting.

 

Van dit merk komen ook deze wieldoppen, hoge kwaliteit gegarandeerd en een sportief en stylish design. Race- en sportliefhebbers kunnen hun auto uitrusten met Sparco wieldoppen, die gemaakt zijn van ABS kunststof wat een lange en duurzame levensduur biedt.

 

Ze zijn aantrekkelijk geprijsd en leverbaar in 13, 14, 15 en 16 inch. De Sparco wieldoppen worden geleverd per set van 4 en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.


Vind de juiste inch maat:
Als je passende wieldoppen gaat kiezen kan je op de autoband de juiste inch maat vinden. Op de autoband staat een code, bijvoorbeeld 205/55 R16 80W. Het getal wat achter de R staat is de juiste maat voor jouw wieldoppen, in dit geval staat R16 voor 16 inch.



Wij bieden de 4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over 4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met 4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u 4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van 4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs en ontvangst van uw betaling wordt 4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van 4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met 4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs"

Sparco
Merk/Fabrikant "Sparco"

Het Italiaanse Sparco is een grote naam in de racewereld. Sparco sportstoelen en Sparco gordels worden gebruikt door de beste racers. Voor de beste performance, veiligheid en comfort worden Sparco producten aangeraden. Design en innovatie zijn belangrijke speerpunten van dit Italiaanse merk.

In ons assortiment van Sparco hebben we een ruim aanbod sportstoelen, wieldoppen, sturen, gordels, poken, pedalen, race/kating pakken, handschoenen, intercoms, nekbanden, schoenen en nog vele andere race accessoires. 

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "4-Delige Sparco Wieldoppenset Bergamo 15-inch zwart/grijs"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

TIP!
Laatst bekeken