Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe

€ 1.017,45 * € 1.071,00 * (5% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten
GRATIS verzendkosten vanaf €100.- (NL)*

Leveringstijd 5-10 Werkdagen

  • SSXVW124497
Milltek VW Scirocco 1.4 TSI non-resonated(luider) cat-back systeem met dubbel 80mm Special eindstuk Productbeschrijving Dit cat-back systeem is geschikt voor de volgende modellen: Volkswagen Scirocco 1.4 TSI(2008- ..) Meer dan 20 jaar van voortdurende ontwikkeling en technische expertise op het gebied van uitlaten hebben geleid tot het Milltek Sport programma, dat wij nu kennen....meer
Productinformatie "Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe"

Milltek VW Scirocco 1.4 TSI non-resonated(luider) cat-back systeem met dubbel 80mm Special eindstukProductbeschrijving


Dit cat-back systeem is geschikt voor de volgende modellen:
Volkswagen Scirocco 1.4 TSI(2008- ..)

Meer dan 20 jaar van voortdurende ontwikkeling en technische expertise op het gebied van uitlaten hebben geleid tot het Milltek Sport programma, dat wij nu kennen.
Milltek Sport biedt een voortdurend groeiend en samenhangend programma van performance uitlaatsystemen, dat voortbouwt op het succes van merken zoals Audi, Volkswagen, Porsche, Mini en BMW. Milltek Sport heeft een goede reputatie bij tuningsbedrijven en staat hoog op het verlanglijstje van autobezitters.
Milltek Sport uitlaten worden gemaakt van een hoge kwaliteit RVS, namelijk type 304; dit type RVS wordt ook in de luchtvaartindustrie toegepast! Dit materiaal is antimagnetisch (RVS van andere fabrikanten hoeft dat niet te zijn) en is minder gevoelig voor verkleuring. Dit RVS materiaal wordt gebruikt voor alle pijpen en voor de gehele demperconstructie. Het buigen van het materiaal volgens het "Mandrel" principe zorgt voor vrije bochten voor een ongehinderde gas flow en Milltek systemen hebben een grotere boring voor een optimale prestatie zonder verlies in het midden-toerengebied.

Aanvullende Informatie

Fabrikant
Milltek

Type uitlaatsysteem
Non-resonated(luider)Milltek nummer: SSXVW124

Extra informatie:
2.50inch(63.50mm).
Pijp diameter: 2.50inch(63.50mm). € 973,40 SSXVW124

Wij bieden de Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe en ontvangst van uw betaling wordt Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe"

Milltek
Merk/Fabrikant "Milltek"

Meer dan 20 jaar van voortdurende ontwikkeling en technische expertise op het gebied van uitlaten hebben geleid tot het Milltek Sport programma, dat wij nu kennen. Milltek Sport biedt een voortdurend groeiend en samenhangend programma van performance uitlaatsystemen, dat voortbouwt op het succes van merken zoals Audi, Volkswagen, Porsche, Mini en BMW. Milltek Sport heeft een goede reputatie bij Chip Performance en staat hoog op het verlanglijstje van autobezitters.

Milltek Sport uitlaten worden gemaakt van een hoge kwaliteit RVS, namelijk type 304; dit type RVS wordt ook in de luchtvaartindustrie toegepast! Dit materiaal is antimagnetisch (RVS van andere fabrikanten hoeft dat niet te zijn) en is minder gevoelig voor verkleuring. Dit RVS materiaal wordt gebruikt voor alle pijpen en voor de gehele demperconstructie. De uitlaten worden in vorm gebogen door middel van de doornbuigtechniek. Hiermee blijft de binnendiameter gelijk in bochten en dus doorstroming volledig en kunnen de prestaties gegarandeerd worden zonder verlies van koppel.

Resonated (stiller) of Non-Resonated (luider)?

Milltek Sport brengt haar uitlaatsystemen in twee varianten op de markt, namelijk de resonated variant en de non-resonated variant. De resonated variant heeft een extra kamer, genaamd ‘resonator’, met een hoeveelheid lucht waardoor het motorgeluid gedempt wordt. De resonated is dus de stillere variant, ten opzichte van de non-resonated. De extra dempingskamer in de resonated uitlaat zorgt voor de zelfde prestaties als de non-resonated uitlaat.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Milltek VW Scirocco 1.4 TSI cat-back systeem met dubbel 80mm Spe"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken