Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k

€ 227,12 * € 269,01 * (15,57% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • VL954009.28
Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 kg Vogtland Bouwjaar: 8.08 > Verlaging: 25 Max. aslast: 1000 kg / 850 kg Merk: Vogtland Made in Germany VOGTLAND Suspension Kits VOGTLAND veren zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit grondstoffen. Onze producten worden geproduceerd om de kleinste toleranties en kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door middel van onze...meer
Productinformatie "Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k"

Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 kg Vogtland

Bouwjaar: 8.08 >
Verlaging: 25
Max. aslast: 1000 kg / 850 kg
Merk: Vogtland
Made in Germany

VOGTLAND Suspension Kits


VOGTLAND veren zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit grondstoffen. Onze producten worden geproduceerd om de kleinste toleranties en kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door middel van onze diverse en unieke productieprocessen. VOGTLAND maakt gebruik van de meest actuele productietechnologie door toepassing van de nieuwste CNC-haspels met een hoge mate van automatisering.

Kwaliteit is een integraal onderdeel van VOGTLAND erfgoed. Onze Quality Management Systems zijn in lijn met de ISO TS 16949 en gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001-normen die intern worden ondersteund door engineering, testmogelijkheden, en opleidingsprogramma's om de hoogste kwaliteitszorg normen te handhaven.
Onze producten zijn TÜV goedgekeurd; onze Quality Management System wordt gecontroleerd door de Federal Bureau of Motor Vehicles, wat essentieel is bij het bereiken van TÜV certificaat.
Door onze constante aandacht voor kwaliteit van het product, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat een VOGTLAND product behoorlijk zal functioneren overeenkomstig de bestemming, en zorgen voor de duurzame kwaliteit die u wenst. VOGTLAND is een actief lid van SEMA (de Specialty Equipment Market Association) en VDAT. VDAT is de Vereniging van Duitse Automobile Tuners en hun Quality Seal onderstreept onze competentie als een veersysteem specialist.
Opmerkingen: 1, 21 TÜV

Wij bieden de Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k en ontvangst van uw betaling wordt Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k"

Vogtland
Merk/Fabrikant "Vogtland"

Vogtland is een Duitse veerfabrikant met meer dan 110 jaar ervaring. Van de straat tot de racebaan kun je ophanging vinden die bij je past

Het R&D en productieproces begint met intensief onderzoek naar het ontwerp van de stock suspension onderdelen. Rijhoogten, veerconstanten, veerlengtes en andere attributen worden allemaal zorgvuldig gemeten om de optimale configuratie voor de nieuwe verlagingsveren te bepalen. Beginnend met het beste staal beschikbaar voor de veer, meet en test Vogtland de grondstoffen zorgvuldig om er zeker van te zijn dat ze aan strikte richtlijnen voldoen.

Kwaliteit is een integraal onderdeel van het erfgoed van Vogtland. Het kwaliteitsbeheersystemen voor de productie zijn in overeenstemming met ISO TS 16949 en ze zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001-normen die intern worden ondersteund door engineering, testmogelijkheden en trainingsprogramma's om de hoogste kwaliteitsborgingsnormen te handhaven.

Vogtland sportveren worden geproduceerd met behulp van speciale inductief geharde staalsoorten met hoge treksterkte chromesilicium (CrSi) en chroom-silicium-vanadium (CrSiV) -legeringen met behulp van het koude wikkelproces. Dit zorgt voor een lager veergewicht met een hoge materiaalsterkte, waardoor het onafgeveerde gewicht van het voertuig effectief wordt verminderd en de rijeigenschappen worden geoptimaliseerd.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Verlagingsveren Alfa Romeo MiTo, Typ 955, Diesel, VA boven 850 k"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax
€ 34,99 * € 41,99 *
Meguiars New car kit G3201 Meguiars New car kit G3201
€ 72,50 * € 79,99 *
Laatst bekeken